DeBuren zoekt een nieuwe algemeen directeur

deBuren zoekt een nieuwe algemeen directeur

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren zoekt een nieuwe algemeen directeur, voor indiensttreding op 1 september 2019. Het vierjarige mandaat van de huidige directeur, Wim Vanseveren, eindigt op 31 augustus. 

Het Vlaams-Nederlands Huis deBuren, gelegen in hartje Brussel, bevordert de culturele en maatschappelijke samenwerking en uitwisseling tussen Vlaanderen en Nederland door te presenteren, te produceren, te inspireren en te verbinden. Speerpunten van deBuren zijn Vlaams-Nederlandse samenwerking, talentontwikkeling en diversiteit.

Als huis van cultuur en debat bieden zij een uitgebreid programma aan met jaarlijks 150 publieksactiviteiten en diverse culturele producties en projecten. deBuren bestrijkt vele genres en is actief in het eigen huis te Brussel, in de rest van Vlaanderen, in Nederland en in derde landen.  

deBuren zoekt nu een algemeen directeur, voor indiensttreding op 1 september 2019. Alle informatie over de vacature is hier te vinden.

Wim Vanseveren © Kristof Vadino

Het vierjarige mandaat van de huidige algemeen directeur, Wim Vanseveren, eindigt op 31 augustus 2019. Hij heeft besloten om geen tweede termijn aan te vragen aan de raad van bestuur.

Aan die beslissing ligt geen enkele negatieve reden ten grondslag, benadrukt Vanseveren, die ook zegt dat deBuren een topjaar achter de rug heeft. Waarom Vanseveren plaats maakt voor een opvolger en wat hij na 31 augustus gaat doen, kun je hier lezen. 

Rester au courant

s'abonner au flux RSS