Jaarboek ‘The Low Countries’ gaat digitaal en wil uw mening horen

Jaarboek ‘The Low Countries’ gaat digitaal en wil uw mening horen

Onlangs is het jaarboek The Low Countries. Arts and Society in Flanders and the Netherlands verschenen, een uitgave van Ons Erfdeel vzw.

Het thema van dit 26ste nummer is ‘About suffering they were never wrong, The old Masters’ – Dutch and Flemish Artists Around the Globe en werd samengesteld in samenwerking met CODART, het internationale netwerk voor curatoren van Vlaamse en Nederlandse kunst dat dit jaar zijn twintigste verjaardag viert. 

Alle informatie over de rijke inhoud vindt u hier.

Deze editie is de laatste op papier. Met fierheid en een zekere weemoed kijkt de redactie terug op zesentwintig delen. “Het is gezien. Het is niet onopgemerkt gebleven.”

Maar dit is geen afscheid. U kunt ons vanaf volgend jaar terugvinden op www.thelowcountries.eu, een online platform waar we met dezelfde passie en diepgang informatie, reflectie en commentaar zullen brengen  over de Lage Landen. Voor meer mensen. We hebben nog veel te zeggen.

In dat verband zijn we sterk geïnteresseerd in uw mening over wat er op zo’n digitaal platform te vinden moet zijn. Wilt u onze vragenlijst invullen? U vindt ze via deze link.

Alvast veel dank voor uw bereidwillige medewerking, en veel leesplezier gewenst met de laatste papieren TLC.

Rester au courant

s'abonner au flux RSS