Gecombineerd steunabonnement: Ons Erfdeel + Septentrion

Met dit gecombineerde abonnement (Ons Erfdeel en Septentrion) van 180 euro verleent u extra steun aan Ons Erfdeel vzw. Uw naam wordt op gepaste wijze vermeld in het tijdschrift Ons Erfdeel.
 
Alle abonnees hebben recht op 10 procent korting op andere aankopen bij Ons Erfdeel vzw mits vermelding van hun abonneenummer.
 
Abonnees uit België ontvangen ook een fiscaal attest.

Nieuwe abonnees krijgen een geschenk.
 
Nieuwe abonnees ontvangen een geschenk naar keuze:
- het boek Het juiste spoor. Treinverhalen tussen Nederland en België
- het jaarboek The Low Countries 23
- Twee nummers uit jaargang 2015 van Ons Erfdeel

Geef uw keuze door bij het afrekenen van uw abonnement. Daartoe is in het winkelmandje (rechtsboven op deze pagina) het vakje “Persoonlijke boodschap” voorzien.
 
Het Vlaams-Nederlandse cultureel tijdschrift Ons Erfdeel bevat, naast beschouwingen over literatuur, beeldende kunsten, muziek, theater en film, ook artikelen over uiteenlopende maatschappelijke verschijnselen in Vlaanderen en Nederland. Het blad besteedt eveneens aandacht aan taal- en cultuurpolitieke activiteiten. Sinds 1957.
4 nummers per jaar. 200 bladzijden per nummer.
 
Het tijdschrift Septentrion. Arts, lettres et culture de Flandre et des Pays-Bas geeft een beeld van het literaire, culturele en maatschappelijke leven in Vlaanderen en Nederland. Het blad besteedt eveneens aandacht aan de relaties tussen de Franstalige en Nederlandstalige wereld. Sinds 1972.
4 nummers per jaar. 96 bladzijden per nummer.
 
  • 296 pagina's
  • BE: €180,00 / NL: €180,00 / EU: €0,00 / INT: €180,00
  • verzending en 6% BTW inbegrepen
neem dit abonnement Alle abonnementen