The Low Countries

Arts and Society in Flanders and The Netherlands

Een jaarboek in het Engels over de cultuur van de Lage Landen. Over literatuur, kunsten, algemeen-maatschappelijke onderwerpen en over de relaties tussen de Engelstalige en de Nederlandstalige wereld. Een mooi vormgegeven uitgave waarin de diversiteit en de vitaliteit van de cultuur van Vlaanderen en Nederland aan de wereld wordt getoond.

De 26ste editie is verschenen op 10 april 2018 en heeft als thema: ‘About suffering they were never wrong, The old Masters’ - Dutch and Flemish Artists Around the Globe. 

Hier vind je meer informatie (Engelstalig) en kun je het boek bestellen.

En hier kun je tegen een voordelige prijs dit nieuwe jaarboek bestellen in één pakket met de vorige editie, die als thema de sixties had

Hieronder kun je de eerste pagina's inkijken van The Low Countries 25

 

 

 

Frank Hellemans was over het jaarboek 2015, met als thema de zee, lovend op de boekenwebsite van Knack. "Het eindeloze klotsen van de zee werkt buitengewoon inspirerend", schreef hij. "The Low Countries (...) trekt in zijn 23ste editie over het belang van de Noordzee in de samenleving en cultuur van Noord en Zuid weer alle registers open. (...) The Low Countries is niet zomaar het zoveelste fraai ogende koffietafelboek. Het mooi vormgegeven jaarboek kan je best mondjesmaat degusteren omdat het zoveel lezenswaardigs bevat."

Lukas Vanklooster besprak TLC 22 erg enthousiast op de Vlaamse Radio 1. In De Standaard wijdde Peter Jacobs een column aan deze WOI-editie van The Low Countries. Lees de tekst hier (achter betaalmuur).

Prijzen
België: € 37,00
Nederland en Europa: € 39,00
Andere landen: € 45,00

 

zoek in het archief van The Low Countries

The Low Countries - 2018, № 26 / maart 2018

‘About suffering they were never wrong,
The old Masters’

Dutch and Flemish Artists Around the Globe

meer info